keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Tokopulinoita...

Ei mitään uutta Etelä-Suomesta... ainakaan koskien pennun hankintaa. Mietiskelin tässä juuri, että voisi laittaa viestiä kasvattajalle ja kysellä onko ne juoksut alkanut vai oliko väärä hälytys.

Tokossa meni viime perjantaina aivan loistavasti! Meille vaikein liike eli esteen ylitys ja sen taakse seisomaan jääminen kunnes ohjaaja on vieressä, on ollut jotenkin todella vaikea. Nyt se meni paremmin kuin aikoihin. Jee! Luoksetulossa suoraan eteen jääminen saatiin korjauksella pois ja voi että kuinka nätisti Minni tulee vierelle!!!

Vielä tällä viikolla on pe treenit, mutta sitten siirymme ohjaajan mukana Susigraftin pariin ja jätämme Hyvinkään koiraurheilukeskuksen taaksemme. Treenit siirtyvät maanantaille. Saa nähdä kun tästä lähtien treenaamme ulkona... Kyllähän koira varmaan asian taitaa, mutta mites emäntä vesisateessa tai syksyn viimassa??

Kissoista ei mitään uutta. Rölli pitäis saada vielä jotenkin laihtumaan.. onkohan sillä jossain salainen ruokajemma... Lunalle täytyisi leikkausaikaa varailla. Jännittää, kun ei tunne täältä Vantaalta vielä oikein noita eläinklinikoita.

Että tälläistä täältä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti